🚚BEZMAKSAS EIROPĀ PASŪTĪJUMI > 150 eiro

TOP AKSESUĀRI TAVĒJIEM MOTOCIKLS

🚚BEZMAKSAS ITĀLIJA PASŪTĪJUMI > 50 eiro

BMW R 1250 GS Adventure atvadās

La BMW R 1250 GS Adventure dice addio - Endurrad

Paolo Migliori |

BMW R 1250 GS Adventure: emocionāla atvadīšanās

BMW R 1250 GS Adventure dosies atvadu tūrē kā Ultimate Edition, bet vēl ne Vācijā.

Jaunais BMW R 1300 GS tirgū ir pieejams kopš 2023. gada novembra, taču BMW vēl nav prezentējis BMW R 1250 GS Adventure pēcteci. Tāpēc Adventure variants joprojām ir pieejams 1250 versijā. Tomēr šķiet, ka tā beigas ir tuvu, kā liecina R 1250 GS Adventure Ultimate Edition ieviešana. Paredzams, ka jaunais R 1300 GS Adventure, ko varētu saukt par R 1400 GS, kopā ar citiem R 1300 sērijas modeļiem tiks laists klajā no 2024. līdz 2025. gadam.

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition 2024. gada izlaidums

Sākot ar 2024. gada 10. februāri, BMW Motorrad Nīderlandē un Beļģijā laidīs klajā R 1250 GS Adventure Ultimate Edition ar 100 vienībām katrā valstī. Nīderlandē cena būs 32 950 eiro, savukārt Beļģijā tā būs 29 950 eiro, ieskaitot nodokļus.

Trīskāršs melns stils ar pilnu aprīkojumu

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition ir pilnībā aprīkota Triple Black stila versija. Kā norāda BMW Motorrad Netherlands, neskatoties uz augsto cenu, šis izdevums piedāvā vairāk nekā 2600 eiro ietaupījumu salīdzinājumā ar standarta aprīkojumu. Visaptverošajā aprīkojumā ietilpst komforta, tūrisma, dinamiskās un vieglās paketes, pusaktīvā Dynamic ESA šasija, pārnesumu pārslēgšanas asistents, apsildāmi rokturi un sēdekļi, zeltīti anodēti šķērsspieķu riteņi, Keyless Ride sistēma, pretaizdzīšanas signalizācija, dažādi aizsardzības līdzekļi. , kā arī melniem alumīnija koferiem un top futrāļiem.

Ierobežots izdevums 2024. gadā Nīderlandei un Beļģijai

R 1250 GS Adventure Ultimate Edition ir identificēts kā ierobežots īpašs modelis ar zelta krāsas emblēmām un dzeltenām dekoratīvām svītrām, kas palielina tā atpazīstamības vērtību salīdzinājumā ar Ultimate Edition, kas Itālijā tika piedāvāts 2023. gada pavasarī. Pēdējam bija melni riteņi, kas sakrustoti spieķus un standarta Akrapovic trokšņa slāpētājs.

Ultimate Edition 2023 Itālijai

BMW plāno visā pasaulē ražot 2100 R 1250 GS Adventure Ultimate Edition paraugus. Šis īpašais modelis pirmo reizi tika izlaists Itālijā 2023. gada pavasarī, arī pamatojoties uz Triple Black variantu un aprīkots ar gandrīz visām BMW tiešsaistes konfiguratorā pieejamajām opcijām, tostarp frēzētām alumīnija detaļām no Option Original Accessories klāsta -719. Cena Itālijai 2023. gadā bija 26 900 eiro, ietaupījums 2000 eiro, salīdzinot ar standarta konfigurāciju. Lai gan BMW tagad piedāvā šo īpašo modeli vairākās Eiropas valstīs, tas vēl nav pieejams izplatītājiem un klientiem Vācijā.
Acīmredzot izsmalcinātajām aukslējām Premium aksesuāri priekš BMW R1250 GS Adventure jūs varat tos atrastEndurrad .

Secinājums

Jaunais BMW R 1300 GS Adventure (vai “R 1400 GS”) vēl nav pieejams tirgū, taču R 1250 GS Adventure jau noslēdz savu ceļojumu Eiropā ar Ultimate Edition. Pēc Itālijas, kur tas tika laists klajā 2023. gada pavasarī, Ultimate Edition no 2024. gada 10. februāra nonāks Nīderlandē un Beļģijā ar 100 vienībām katrai valstij, pamatojoties uz Triple Black versiju un ar ievērojamu cenu priekšrocību salīdzinājumā ar standartu. modelis. Tomēr pagaidām Vācijā palaišanas nav plānotas.

BMW R 1250 GS Adventure gadiem ilgi ir bijis atskaites punkts piedzīvojumu motociklu pasaulē. Līdz ar tā iziešanu daudziem entuziastiem rodas jautājums, kāda būs piedzīvojumu motociklu nākotne.Šajā rakstā mēs izpētīsim, kas padarīja BMW R 1250 GS Adventure tik īpašu un ko mēs varam sagaidīt nākotnē.


Viena no izcilajām BMW R 1250 GS Adventure iezīmēm bija tā daudzpusība. Šis velosipēds ir piemērots gariem braucieniem pa asfaltētiem ceļiem, kā arī braukšanai nelīdzenā reljefā, un tam izdevās apvienot labāko no abām pasaulēm. Jaudīgais 1254cc divu cilindru bokserdzinējs nodrošināja izcilu griezes momentu un vienmērīgu paātrinājumu, padarot katru braucienu par neaizmirstamu pieredzi. Turklāt uzlabotā piekares sistēma un robustā konstrukcija nodrošināja stabilitāti un komfortu pat visprasīgākajos apstākļos.


Bet ne tikai viņas sniegums padarīja viņu unikālu. Tehnoloģiskajām inovācijām ir bijusi izšķiroša loma. BMW R 1250 GS Adventure bija aprīkots ar vismodernākajām funkcijām, piemēram, ShiftCam transmisijas sistēmu, kas optimizēja veiktspēju dažādos apgriezienu līmeņos, un krāsu TFT displeju, kas sniedza visu braucējam nepieciešamo informāciju skaidrā un intuitīvā veidā. Šīs funkcijas ne tikai uzlaboja braukšanas pieredzi, bet arī paaugstināja drošības līmeni.


Atvadīšanās no BMW R 1250 GS Adventure ir būtiskas pārmaiņas piedzīvojumu motociklu ainavā. Tomēr BMW turpina strādāt pie inovācijām, kas sola kvalitāti un veiktspēju jaunā līmenī. Lai gan entuziastiem ir grūti atvadīties no tādas ikonas kā BMW R 1250 GS Adventure, nākotne izskatās daudzsološa ar jauniem izaicinājumiem un iespējām.


Noslēgumā jāsaka, ka BMW R 1250 GS Adventure mantojums vēl ilgi dzīvos motociklu entuziastu sirdīs. Viņa ietekme uz piedzīvojumu motociklu pasauli ir nenoliedzama, un viņa atvadīšanās iezīmē laikmeta beigas, bet arī jaunas, iespēju pilnas fāzes sākumu. Sekojiet līdzi turpmākajām norisēm piedzīvojumu motociklu ainavā.

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā: komentāri ir jāapstiprina pirms publicēšanas.