🚚BEZMAKSAS EIROPĀ PASŪTĪJUMI > 150 eiro

TOP AKSESUĀRI TAVĒJIEM MOTOCIKLS

🚚BEZMAKSAS ITĀLIJA PASŪTĪJUMI > 50 eiro

Jauns BMW F 900 GS / ADV

Nuova BMW F 900 GS / Adventure - Endurrad

Peppe |

Jaunais BMW F 900 GS / ADV: funkcijas un jaunumi

F 900 GS tika izstrādāts, lai piedāvātu ārkārtīgi jaudīgu braukšanu un iespēju izpētīt neparastus ceļus un takas. Pateicoties ātrajam un vieglajam motoram, jūs varēsiet brīvi pārvietoties pa akmeņiem, granti, vēju, ūdeni un kalniem. Izdzīvojiet piedzīvojumu ar F 900 GS, pārvarot ierobežojumus un atklājiet #SpiritOfGS aizraušanos.

F 900 GS piedāvā optimālu bezceļa pieredzi, pateicoties tā ergonomiskajam dizainam: augsta stūre, zemi kāju balsti un augstāks bremžu pedālis, kas ir vieglāk pieejams, pateicoties nolaistām pieturām. Salokāmais pedālis nodrošina maksimālu pieejamību, savukārt regulējamais pārnesumu pedālis nodrošina perfektu stāju. Ļaujiet sevi vadīt šim motociklam absolūtā komfortā!

F 900 GS piedāvā uzlabotu komfortu un drošību, pateicoties rokas aizsargiem, kas standarta aprīkojumā ir izgatavoti no plastmasas un spēj aizsargāt no vēja un laikapstākļiem. Pieredzējušiem braucējiem ir pieejami arī Enduro roku sargi ar metāla deniņiem. Turklāt, pateicoties papildaprīkojuma sagatavošanai, motociklam ir iespējams uzstādīt BMW navigācijas ierīces vai citas elektroniskas ierīces.

F 900 GS ir viegls un augstas veiktspējas motocikls, kas sver tikai 219 kg*. Pateicoties tādiem jaunajiem komponentiem kā plastmasas tvertne, akumulators, aste un Akrapovič trokšņa slāpētājs, paātrinājums un vadāmība ir lieliska. Tas piedāvā pārsteidzošu braukšanas pieredzi.

Pilnīgi jaunais F 900 GS sola izcilu braukšanas pieredzi gan taisnā līnijā, gan bezceļā. Vienrindas divu cilindru dzinējs piedāvā augstu veiktspēju ar maksimālo jaudu 77 kW (105 ZS) pie 8500 apgr./min un maksimālo griezes momentu 93 Nm pie 6750 apgr./min. Motocikls garantē braukšanas prieku katrā maršrutā.

Katrs F 900 GS aspekts ir radīts, lai ļautu jums pārvarēt mežonīgākos ceļus. Tā agresīvais dizains, rāmja paneļi maksimālai saķerei un regulējams vējstikls nodrošina iespēju eksperimentēt bez ierobežojumiem. Tādā veidā jūs vienmēr varat izcelt savu GS garu ar jaudīgo logotipu uz tvertnes. Pievienojieties piedzīvojumam ar F 900 GS.

Vieglā plastmasas tvertne ir izstrādāta, lai optimizētu jūsu transportlīdzekļa svaru, nesamazinot degvielas ietilpību. Šī tvertne sver par 62% mazāk nekā tērauda tvertne un piedāvā 14,5 litru ietilpību, un tā ļauj uzņemt pietiekami daudz degvielas jūsu piedzīvojumiem. Racionalizētā forma ļauj piestiprināt arī mīkstas somas, mugursomas vai alumīnija koferus.

Jaunais BMW F 900 GS / ADV tika prezentēts 2020. gada sākumā, un tas nekavējoties kļuva par ziņu virsrakstiem par tā daudzajām jaunajām funkcijām un uzlabojumiem. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim par visām interesantākajām šī motocikla īpašībām un to, kā tas uzvedas uz ceļa.

 

Sāksim nekavējoties ar divām pieejamajām versijām: F 900 GS un F 900 GS Adventure. Pirmais ir ideāli piemērots jauktai lietošanai starp ceļu un vieglu bezceļu, bet otrais ir vairāk piemērots tiem, kas meklē pilnīgu piedzīvojumu motociklu, kas spēj pārvarēt jebkuru reljefu. Abas versijas ir aprīkotas ar 895 kubikcentimetru paralēlo divu dzinēju, kas nodrošina 105 ZS maksimālo jaudu pie 8500 apgr./min. Dzinējs ir savienots pārī ar sešpakāpju pārnesumkārbu un ķēdes gala piedziņu.

 

Starp interesantākajiem jauninājumiem mēs atrodam tērauda režģa rāmi, kas padara velosipēdu vieglāku un vieglāk vadāmu. F 900 GS sver tikai 211 kg (darba kārtībā), bet Adventure versija sver 229 kg.Noturību uz ceļa garantē regulējama piekares sistēma uz abām asīm: priekšā ir 43 mm teleskopiskā dakša, savukārt aizmugurē monoamortizators ar gāzes atsperēm. Turklāt velosipēdam ir disku bremzes uz abiem riteņiem, ar četru virzuļu suportiem priekšā un divu virzuļu suportiem aizmugurē.

 

Vēl viena interesanta jauna iezīme ir dinamiskās vilces kontroles (DTC) sistēmas ieviešana, kas regulē jaudas piegādi, pamatojoties uz zemes apstākļiem. Tādā veidā motocikls paliek stabils un drošs pat uz slidenas vai bedrainas virsmas. DTC sistēma ir regulējama trīs iejaukšanās līmeņos: lietus, ceļa un dinamiskā.

 

Visbeidzot, mēs nevaram nerunāt par jaunā BMW F 900 GS / ADV tehnoloģisko aprīkojumu. Motocikls faktiski ir aprīkots ar 6,5 collu TFT informācijas paneli, kas sniedz detalizētu informāciju par motocikla veiktspēju un braukšanas palīgsistēmām. Starp pēdējiem atrodam ABS Pro sistēmu, kas regulē bremzēšanu automātiski, lai izvairītos no riteņu bloķēšanās, un riepu spiediena kontroles sistēmu.

 

Noslēgumā jāsaka, ka jaunais BMW F 900 GS / ADV ir motocikls ar sportisku un piedzīvojumiem bagātu raksturu, kas ir ideāli piemērots tiem, kas meklē transportlīdzekli, kas spēj pārvarēt jebkura veida reljefu. Ar savu jaudu, vieglumu un jaunākās paaudzes tehnoloģisko aprīkojumu tam ir lemts kļūt par vienu no piedzīvojumu entuziastu iemīļotākajiem motocikliem uz ceļa.

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā: komentāri ir jāapstiprina pirms publicēšanas.