🚚BEZMAKSAS EIROPĀ PASŪTĪJUMI > 150 eiro

TOP AKSESUĀRI TAVĒJIEM MOTOCIKLS

🚚BEZMAKSAS ITĀLIJA PASŪTĪJUMI > 50 eiro

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

Iepazīšanās ar BMW R 1300 GS

Jaunais BMW R1300GS piedāvā pilnīgi jaunu izskatu ar izsmalcinātām augsta līmeņa tehnoloģijām. Darba tilpums ir palielināts ar lielāku griezes momentu un mazāku svaru. Tas ir aprīkots ar Telelever un Paralever EVO, radaru un adaptīvo balstiekārtu. Šis motocikls izceļas ar izcilām īpašībām.

Dizains

Jaunais BMW R1300GS piedāvā sportiskumu, gludas līnijas un agresīvu raksturu. Pateicoties jaunajam priekšējam lukturim, veiktspēja ir ievērojami palielinājusies, padarot GS drosmīgāku un aizraujošāku. Varat izvēlēties starp četrām versijām, katrai no kurām ir specifiskas tehniskās īpašības. Nāciet un apskatiet viņu tiešraidē, lai pilnībā novērtētu viņas unikālo stilu.

GS  vienmēr un jebkurā gadījumā!

BMW R1300GS ir motociklu inženierijas dārgakmens, kura dizains ir uzticīgs BMW GS motociklu tradīcijām 100 gadu garumā. Šeit slēpjas labākā moderno tehnoloģiju, robustuma un estētikas kombinācija ar zīmola klātbūtni, ko entuziasti novērtējuši jau gadu desmitiem. Mūžīga klasika!

Kas notiks ar jauno BMW GS 1300?

Ikoniskais R1250GS jau ir iekarojis publiku, pateicoties tā izcilajam līdzsvaram starp jaudu un daudzpusību, taču tā jaunā versija R1300GS ir vēl viens kvalitātes lēciens. Aprīkots ar jaunas paaudzes dzinējiem, tas ir vieglāks un tam ir lielāka jauda nekā tā priekšgājējam, lielāks griezes moments un lielāka daudzpusība. Obligāti jābrauc motociklu cienītājiem.

Pielāgojiet to, kā vēlaties, izmantojot BMW konfiguratoru

BMW R1300GS ir lieliska izvēle, pateicoties tā sākuma cenai 20 850 eiro. Pielāgojiet to ar BMW Motorrad konfiguratoru: izvēlieties no plašā piederumu klāsta un piešķiriet šim izturīgajam tūrisma velosipēdam ekskluzīvu nobeigumu.

 

BMW R 1300 GS ir viens no ikoniskākajiem vācu ražotāja modeļiem. Ar savu iespaidīgo jaudu, atšķirīgo dizainu un pielāgojamību dažādiem reljefiem R 1300 GS ir ideāla izvēle motociklu tūrisma entuziastiem.

 

Šajā rakstā mēs izpētīsim R 1300 GS tehniskās specifikācijas, tā stiprās puses un to braucēju viedokļus, kuri to ir pārbaudījuši. Sāksim!

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā: komentāri ir jāapstiprina pirms publicēšanas.