🚚BEZMAKSAS EIROPĀ PASŪTĪJUMI > 150 eiro

TOP AKSESUĀRI TAVĒJIEM MOTOCIKLS

🚚BEZMAKSAS ITĀLIJA PASŪTĪJUMI > 50 eiro

Kādi piederumi BMW R 1200 GS? motocikliem

Quali accessori per moto BMW R 1200 GS? Endurrad

Paolo Migliori |

Kādi aksesuāri BMW R 1200 GS motocikliem?

Kādus piederumus izvēlēties  BMW R 1200 GS?

 

Patiesību sakot, vai jūs tikko iegādājāties savu pirmo BMW R 1200 GS, bet vai vēlaties uzzināt, kādi aksesuāri BMW R 1200 GS motocikliem esat īstajā vietā? Izmantojot pareizos piederumus, jūsu braukšanas pieredze var ievērojami uzlaboties, kā arī palielināt drošību ceļojumu laikā. Tālāk mēs izpētīsim vairākus piederumus, kurus varat apsvērt savam modelim. BMW R 1200 GS optimizēšana nekad nav bijusi tik vienkārša!

Labs sākumpunkts BMW R 1200 GS jaunināšanai ir aizsargpiederumi. Motocikla dzinēja un citu svarīgu sastāvdaļu aizsardzība ne tikai ietaupīs jūsu naudu ilgtermiņā, bet arī uzlabos jūsu motocikla kalpošanas laiku. Varat apsvērt dzinēja aizsargus, radiatora aizsargus, sviras aizsargus un daudz ko citu.

Turklāt somas un bagāža ir būtiska, ja jums patīk ceļot garus attālumus. Ir dažādas iespējas, sākot no bagāžniekiem līdz augšējiem bagāžniekiem, kuros var ievietot visu, kas nepieciešams ilgstošam braucienam. Šie piederumi ne tikai nodrošina papildu krātuvi, bet arī palīdz uzturēt jūsu aprīkojumu drošu un sakārtotu.

Lai vēl vairāk uzlabotu braukšanas pieredzi, iespējams, vēlēsities apsvērt pielāgotus sēdekļus un ergonomiskus pielāgojumus. Ērts sēdeklis var būtiski mainīt garos braucienos, un regulējama stūre var palīdzēt atrast perfektu braukšanas pozīciju. Neaizmirstiet par elektroniskiem piederumiem, piemēram, GPS navigācijas sistēmām, USB ligzdām un viedtālruņu turētājiem.

Visbeidzot, jūsu BMW izskata pielāgošana ir vēl viens svarīgs aspekts daudziem motociklistiem. Varat pievienot daudzus kosmētikas piederumus, sākot no uzlīmēm līdz LED gaismām un pat pielāgotiem spoguļiem. Šīs mazās detaļas var padarīt jūsu motociklu unikālu.

Tā kā ir pieejams plašs piederumu klāsts, ir svarīgi izvēlēties tos, kas vislabāk atbilst jūsu īpašajām vajadzībām. Apsverot piederumu kvalitāti un piemērotību, lai uzlabotu braukšanas pieredzi, jūs varat nodrošināt, ka jūsu BMW R 1200 GS vienmēr ir visaugstākajā līmenī.

 

Runājot par savu personīgo pieredzi ar motociklu BMW R 1200 GS, es vēlos uzsvērt dažu piederumu nozīmi, ko uzskatu par būtisku, lai uzlabotu gan drošību, gan komfortu braukšanas laikā.

 

Viens no piederumiem, kas man šķita īpaši noderīgs, ir  termiski saraujamie kloķu pārsegi . Šie kloķu vāki tie ir izgatavoti no izolācijas materiāliem un ļauj uzturēt rokas siltas pat aukstākajās dienās. Turklāt tie aizsargā pogas no nodiluma, ko izraisa atmosfēras faktoru iedarbība, nodrošinot lielāku izturību laika gaitā.

 

Vēl viens aksesuārs, ko es ļoti iesaku, ir  priekšējo lukturu režģis ar krāsainu organisko stiklu . Papildus estētiskā pieskāriena piešķiršanai motociklam šis režģis piedāvā lielāku bākas aizsardzība , samazinot bojājumu risku, ko rada akmeņi vai gruži uz ceļa. Krāsainais organiskais stikls palīdz arī uzlabot priekšējo lukturu redzamību, padarot motociklu labāk pamanāmu citiem satiksmes dalībniekiem.

Visbeidzot, viens no maniem iecienītākajiem aksesuāriem ir  pretatspīduma vizieris TFT displejiem .Šis vizieris tas ir īpaši izstrādāts BMW R 1200 GS TFT displejam, samazinot atspīdumus un uzlabojot attēlotās informācijas lasāmību. Tas ir īpaši svarīgi, braucot spēcīgā saules gaismā, kad atspulgi var apgrūtināt displejā redzamās informācijas nolasīšanu.

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā: komentāri ir jāapstiprina pirms publicēšanas.